En vel overstått feiring for Utleira

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Med nærmere 1600 mennesker på besøk ble det en fantastisk avslutningsdag på Utleiras markering i forbindelse med 50-årsjubileumet. Her var det opplevelser både for store og små.

Feiringen av idrettslaget strakk seg over tre dager med intern markering torsdag, ungdomsfest på fredag og «grande finale» på lørdag med masse moro for hele familien på dagtid, og fest med god musikk og godt i glasset på lørdag kveld.

Torsdag ble det hele sparket i gang med intern markering med taler, utmerkelser og tilbakeblikk på historien til idrettslaget.

Les mer her – «Nå er feiringen i gang for Utleira»

Nidarvoll Ungdomskorps åpnet ballet på torsdag. (Foto: Utleira IL)

Fredag kveld ble den yngre garde inviterte til ungdomsfest med sirkusshow, aktiviteter og OKEY bak spakene på scenen for å fylle dansegulvet. Konferansier denne kvelden var RBKs speaker Phillip Aastum.

Suksess

Lørdag ble det arrangert «Familiedag» med over 1200 besøkende i hallen. Her var det besøk av lokal barnebokforfatter, ansiktsmaling og masse fine aktiviteter. Høydepunktet var vel når Rasmus og Verdens Beste Band entret scenen til glede for både store og små. Kan ikke beskrives som annet enn suksess!

(Foto: Utleira IL)

Solid avslutning

Lørdag kveld ble den tre dager lange feiringen avsluttet med fest for de myndige med et av Norges beste party- og backingband, Hollywood Scandal. Med seg for anledningen hadde de med seg Arne Hurlen, som for de fleste er kjent som frontfigur i Postgirobygget. Det ble ikke like mange besøkende på kvelden, men de rundt 350 som tok turen hadde nok en god opplevelse.

(Foto: Utleira IL)

– Med i overkant av 350 besøkende ble det en flott avslutning på jubileumet. Nydelig stemning, bra musikk, bra lyd og ikke minst masse bra folk, skriver Utleira på sin Facebook-side.

Hollywood Scandal med Jostein Almåsbro i spissen. (Foto: Utleira IL)