En saga blott

Annonse

Søndag var siste dag med drift av Narvesen-kiosken ved Nardo Centeret. Mandag var utflyttingen godt i gang. (Foto: nardoposten.no)

Etter nesten 39 års kioskdrift ved Nardo Centeret er det nå over og ut. Søndag hadde Narvesen sin siste dag med åpen kiosk, og mandag var utflyttingen i full gang.

Helt siden senteret åpnet i 1985 har det vært kiosk her, men nå er det altså en saga blott. Dette har for mange vært et samlingssted, møtested og et godt tilbud for beboerne i bydelen. Nå er det over med kioskdriften for Narvesen både ved Nardo Centeret og ved Tillertorget.

Denne plakaten møtte de besøkende ved Nardo Centeret mandag. (Foto: nardoposten.no)

Et samlingspunkt

Kiosken ved Nardo Centeret har i åresvis fungert som et samlingspunkt for mange. Tippekroken har vært et naturlig sted å ta turen innom for de mange «stamkundene», og det sosiale miljøet som har oppstått der vil nå forvitre fra nærmiljøet rundt Nardosletta. For mange har dette også vært et naturlig stoppested på søndagsturen i bydelen.

(Foto: nardoposten.no)

Nå er det altså slutt for kiosken ved senteret, så vil tiden vise hva lokalene vil fylles med videre! I følge våre kilder er dette enda ikke avklart.