Poengdeling på bortebane

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Forrige helg vant Nardo 5-4 hjemme mot LSK 2, noe som ble en mer spennende kamp en banespillet skulle tilsi. Lørdag endte det med poengdeling etter 1-1 borte mot Surnadal.

Før helgens kamp på naturgress mot Surnadal borte på Syltøran Stadion uttalte Nardo sitt trenerteam følgende;

– Vi vet ikke helt hvordan baneforholdene er der borte, men vi vet at det er en stor bane vi skal spille på. Dette er en kamp vi skal dominere og vinne, uavhengig av baneforholdene. Vi vet vi er gode nok til å holde på ballen og vi kommer til mange sjanser. Det vi må bli bedre på er å holde fokus og intensiteten oppe gjennom hele kampen. Mot LSK 2 slipper vi inn for enkle mål som et resultat av at vi slipper oss litt ned.

Før helgen lå Nardo på 3.plass i ligaen, kun et poeng bak serieleder.

Målløst etter pause

Det var hjemmelaget som fikk uttelling først i lørdagens oppgjør da Sander Smevoll sendte vertene i ledelsen etter 13 minutter. Nardo utlignet ved Sondre Hopmark Stokke fem minutter før pause.

I den andre omgangen fikk Nardos Mathias Kosberg Holm gult kort i det 62. spilleminutt. Surnadals Tore Næss fikk gult kort etter 68 minutter. Med 1-1 etter 90 spilte minutter ble det dermed poengdeling for Nardo.

I skrivende stund er Nardo serieleder med 13 poeng, à poeng med Trygg/Lade og Strømsgodset 2 som har en kamp mindre spilt. Disse spiller runde 6 av Norsk Tipping-ligaen avd 4 søndag.