Ferdig etter nesten 3 år med brakker

Annonse

Deler av gamle Nidarvoll skole er også inkludert i det nye skolebygget. Her finner du også en oppgradert gymsal. (Foto: Trondheim Kommune)

Endelig er det nye felles skolebygget for Sunnland og Nidarvoll skole ferdig etter nesten 3 år med brakker. Tirsdag hadde barneskoleelevene ved Nidarvoll sin første dag, og onsdag flytter også ungdomsskoleelevene fra Sunnland inn i bygget.

Det nye bygget er en stor forbedring for alle – elever, lærere og nærmiljøet. I tillegg til moderne klasserom har vi fått en flunkende ny idrettshall og nye lokaler for kulturskolen. Her kan man prøve seg på akrobatikk, eksperimentere, lage mat i førsteklasses kjøkken og til og med spille inn podkaster i studio. Klasserommene er organisert med ulike soner for samarbeid og individuelt arbeid, og skolegården legger til rette for mangfoldig lek og fysisk utfoldelse. Og ja, så moderne er denne skolegården at den ikke bare finnes på bakkeplan, men på hele to av byggets tak!

Rikholdige muligheter for lek og aktivitet i skolegården. (Foto: Trondheim Kommune)

En moderne læringsarena

Det nye skolebygget er ikke bare en moderne læringsarena, det er også et sted for fellesskap og samarbeid.

Lærer, Vibeke Tjelle, er glad over å endelig være på plass i nyskolen.
-Det estetiske er nydelig og bygget byr opp til mange muligheter for læring. Jeg gleder meg til tiden fremover, sier hun. (Foto: Trondheim Kommune)

 

Idrettshallen består av to haller, der hver skole disponerer hver sin. (Foto: Trondheim Kommune)

 

Allerede på første dag ble den nye aktivitetshallen brukt. Her øver elevene fra 5. trinn på fiolin. (Foto: Trondheim Kommune)

 

Killi-Olsen har også levert kunst til den nye skolen. (Trondheim Kommune)

Vi gratulerer alle elever og ansatte som vil nyte godt av dette flotte bygget i fremtiden!