Det ble en overbevisende hjemmeseier

Annonse

(Foto: Lars R. Skaug)

Etter årets svakeste kamp mot et Sverreborg som fikk en drømmedag på jobb tirsdag, var Utleiraspillerne tilbake på rett spor etter å ha forbredt seg godt siden den kampen. Sulten var tilbake i øynene og viljen til å stå samlet og gjøre jobben bakover var på plass.

Det ble en forrykende start på kampen med veldig bra ankomstspill og gode kontrapasninger fra målvakt Hannah Tornes. Utleira fikk brukt tempoet i laget. Det ga et stort hjemmepublikum en type håndball som gir mersmak.  Det sto 16 – 8 på tavla til pause mot Selbu.

Det som ofte skjer i håndball når det ene laget har kontroll er at kvaliteten ofte daler litt i andre halvdel. Fortsatt skapte laget mye, men var litt mer unøyaktige i avgjørende pasninger og skudd som gjorde at omgangen totaltsett ble litt jevnere. Utleira hadde god kontroll hele kampen og vant komfortabelt 28 -16. Nå venter en meget viktig treningsperiode med forbredelser til toppkamp mot Elverum den 31. oktober.

Hannah Tornes blir stadig bedre. Hun takker sin målvaktstrener Annick Lipman for fremgangen og det gode samarbeidet de har opparbeidet over tid. Lipman jubler i bakgrunn etter nok en god redning av Hannah. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Andrea Sunde 17 år fra Ålesund tok med seg håndballskoa til Trondheim før sesongen for å utvikle seg som håndballspiller. Mot Selbu fikk hun sitt gjennombrudd i 2.divisjon. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Ingvild følstad var i scoringshumør i går å ga seg ikke før hun hadde 8 baller i kassa. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Hannah Tornes ble kåret til kampens beste spiller. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Alle med hjertet for Utleira bør sette av den 31. oktober kl. 13 00 i Utleirahallen. Da trenger laget full hall i ryggen mot tabellnabo Elverum. 

 

 

Les hele kamprapporten her!