Ekte cowboymusikk for barn i alle aldre

Annonse

Med trestemt sang, fele, mandolin, banjo, gitar og bass kombinerer disse gutta kjente og kjære barnesanger med sin favorittsjanger bluegrass. Lørdag formiddag kan du høre de i levende live på biblioteket i høyblokka.

Bare Fjas og Blågras spiller ekte cowboymusikk for barn i alle aldre. På lørdag lover de en sprelsk og fengende konsert for hele familien ved biblioteket på Risvollan, og i tillegg til kjente og kjære barnesanger i ny drakt spiller de også låter fra sine album «Bestefar Burrito» og «Lørdagsgodt».

Bandet består av Øyvind Smidt på vokal, fele, mandolin. Hans Martin Storrøsten synger også i tillegg til å spille både gitar og banjo. Den tredje stemmen tilhører Kjetil Sandnes som trakterer kontrabassen i trioen.

Førstkommende lørdag spiller de først på biblioteket ved Risvollan klokken 11, deretter på biblioteket i Klæbu klokken 13.