Troner på topp

Med sju poengs ledelse til lag nummer to og tre på tabellen har Utleira Futsal fått en god start på årets Eliteserie. Helgens kamper mot Sjarmtrollan på lørdag og Hulløy på søndag endte begge med hjemmeseier i Utleirahallen.

Mål på uvanlig vis

Det ble til slutt en grei seier på hjemmebane for Utleira mot Hulløy, men det var motstanderen som kom best i gang, med 0-1 etter et hjørnespark etter rundt 3 minutter. Hjemmelaget utlignet to minutter senere, også det etter hjørnespark, og det var Erlend Vie som setter ballen via stanga og inn etter innlegg fra Jonas Wiseth. Midtveis i omgangen tok Utleira ledelsen på uvanlig vis. Et langt kast fra keeper Enlid til Magnus Johansen blir stussa over en keeper på bærtur og i mål til 2-1 (se bilde).

En fin seier

I andre omgang er det nok en gang Hulløy som scorer først etter at de på mystisk vis kommer to mann alene med keeper, men Økland tar ansvar og gjenoppretter ledelsen med 3-2 tjue sekunder senere. Så øker Christopher Moen til 4-2 etter et fint dribleraid, før kampen roer seg ned noe. Med tre minutter igjen tar Hulløy timeout, og det forventes at de tar ut keeperen, men det skjer ikke, og isteden er det Erlend Vie som punkterer med 5-2 etter en enkeltmannsprestasjon mot tampen.
Alt i alt en finfin seier, som sender Utleira opp på 20 poeng. Nærmest på tabellen er nå Sjarmtrollan, som står med 13 poeng og én kamp mer spilt etter dagens seier mot Freidig, mens Freidig står med 13 poeng og like mange kamper som Utleira.