Nå er feiringen i gang for Utleira

Annonse

Nidarvoll Ungdomskorps var første underholdningsinnslag for kvelden. (Foto: nardoposten)

Torsdag kveld var det duket for den første av «tre dager til ende» for 50-årsjubilanten Utleira Idrettslag. Med tilbakeblikk på historien, gode taler, underholdningsinnslag og ikke minst prisdryss ble det en flott kveld i hallen.

Med showkorpset Nidarvoll Ungdomskorps som innledning på kvelden i den aldeles nydelige pyntede Utleirahallen, ble stemningen satt fra første stund. Kveldens første taler var Organisasjonssjef i Trøndelag Idrettskrets i Norges Idrettsforbund, Kjell Bjarne Helland. Deretter kom det hilsninger fra både styreleder i Othilienborg IL Silje Rødseth, og styreleder Rolf Sigvart Lea Lein i Nardo Fotballklubb . Begge overrakte blomster til daglig leder Pål Wahl fra scenen.

Laget på cup

Så ble det tid for mer underholdning, og denne gangen var det en gjeng jenter fra håndballavdelingen som fremførte sin egen «Tigerdans» som de laget på en cup i Kristiansund tidligere i år. Denne ble danset til Utleiras «Oransje og Svart», dessverre uten Hans Petter Nilsens tilstedeværelse.

Tilbakeblikk

Representanter for ulike avdelinger av idrettslaget ble så presentert for å formidle litt av historien rundt klubben. Her kom det fram mye som mange av de fremmøtte etter alt å dømme ikke hadde kjennskap til. Og før den daglige lederen skulle avslutte sekvensen ble det klart for innslag ved damene i linedancegruppa. Pål Wahl fortalte så om de øvrige gruppene i idrettslaget som enda ikke var benevnt, og litt om hvor klubben står i dag. Mye takket være den jobben han gjør i det daglige, så settes Utleira på kartet både med sitt samfunnsengasjement og sin inkluderende tilstedeværelse.

Daglig leder i Utleira Idrettslag Pål Wahl avsluttet sekvensen som tok for seg historien. (Foto: nardoposten)

Heder og ære

Etter en kort pause var det tid for utmerkelser og prisdryss hvor det først ble utnevnt nye medlemmer av Hall of Fame. Her ble det for første gang også utnevnt hele lag. Det neste på programmet var utnevnelse av nye Æresmedlemmer. Dette ble gjort av styremedlem i Utleira IL, Brit Melting.

Mange lokale krefter

Teknikken ved disse tre dagene i Utleirahallen leveres av den lokale leverandøren NPro, eller Norsk Produksjon som de heter. De holder hus i næringsbyggene langs Torbjørn Bratts veg. Ansvarlig for produksjonen disse dagene er FYRVERK anført av Bjørn Skjæran som også er bosatt på Nardo. Torsdagens konferansier var Nardo-Postens redaktør, Erik Arnøy.

Mye å oppleve for store og små

De to neste dagene vil det skje mye i Utleirahallen med ungdomsfest fredag kveld hvor det blir sirkusshow, gaming, og OKEY (Ola Høsflot Klæbo) skal fylle dansegulvet med sine rytmer. Lørdag starter med gratis familiedag hvor man kan oppleve Rasmus og Verdens Beste Band, masse aktiviteter, det kommer lokal barnebokforfatter på besøk og det loves god stemning. Lørdag kveld er myntet mer på de myndige når et av Norges beste partyband skal rocke hallen, og med seg har de ingen ringere enn Postgirobygget-vokalist Arne Hurlen.

Noe for enhver smak, og som Wahl sier;

– Hos oss er alle velkommen!