Legger opp til en fin sesongavslutning med cup

Annonse

(Foto: nardoposten)

Neste helg arrangerer Nardo Fotballklubb cup for de yngste i Nissekollen, noe som blir en flott sesongavslutning for mange lag.

Det er med glede at klubben igjen ønsker velkommen til fotballhelg i Nissekollen for alle mellom 6 og 12 år. Og det loves fotballfest for både barn og voksne. Det er lagt opp til en rekke aktiviteter i tillegg til selve kampoppsettet.

Nå på lørdag går påmeldingsfristen ut, så da vil det bli avgjort om det skal spilles kamper over en eller flere dager.

Utfordringer på ulike nivå

Det vil bli utfordringer på ulike nivå i Nissekollen lørdag under cupen, da kommer Høyt & Lavt med en egen zip-line som det blir mulig å prøve seg på. Det blir også et Fanzone-område med ulike fotballshootouts, frisbeegolf, supporter-ansiktsmaling for de som måtte ønske det. Med servering fra både innendørs kafè og utendørs kiosk vil det nok også bli muligheter for litt kos mellom slagene.

(Foto: Nardo FK)

Offisiell åpning

Denne lørdagen er det duket for offisiell åpning av stadionanlegget etter de ferdigstilte utbedringene som er gjort med banedekke og nye tribuner. Dette gjøres i forbindelse med oppgjøret mellom Nardo FK og Kolstad i Norsk Tipping-ligaen.

Les mer her – «Duket for den offisielle åpningen»