Avsluttet sesongen med tap på bortebane

Nardo FK er sikret spill i neste års Postnord-liga på tross av poengtrekk og andre utfordringer i et turbulent 2019. Siste kamp i årets sesong ble spilt borte mot Kvik Halden.

Godt gjennomført

Med sikret spill i divisjonen også til neste år reiste Nardos menn til Halden i siste serierunde hvor det ble et knepent tap 1-0 etter en godt gjennomført kamp. Hjemmelagets mål ble scoret av Björn Berglund i det 55. minutt. Nardos assistent-trener oppsummerer kampen slik:

Godt gjennomført bortekamp der vi holder Kvik Halden unna de store sjansene i 1 omgang. I andre omgang glipper det et par ganger og Kvik får målet sitt etter 55minutter. Selv skaper vi noen gode sjanser, men er ikke dyktige nok på siste tredjedel. Snytt for klar straffe i 1. omgang som kunne endret kampbildet, men Kvik vinner fortjent. Gutta ga det de hadde, og flere spillere som ikke har fått mye spilletid tidligere i sesongen, står frem og presterer bra. 4 av G19 spillerne, var involvert fra start eller fra benk i dag!