En begivenhetsrik uke

Annonse

Nardo FKs nysignering Arne Holter (t.h.) med fortid i både Grorud og LSK. Her avbildet med trener Tormod Bjerkeset jr.

Av Redaksjonen

Det har vært stor aktivitet for både A-lag og aldersbestemte lag i Nardo FK den siste uken.

Tap mot serielederen

Nardos A-lag for herrer tok lørdag imot serieleder Fredrikstad på besøk. De ca. 200 fremmøtte fikk oppleve en jevn og intens kamp som endte med et knepent 0-1 tap. Hovedtrener Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer slik;

I dag gjør vi en meget god prestasjon i store deler av kampen og i mange av spillets faser, mot en god motstander. Det føles rett og slett for jævlig at vi ikke står igjen med noe nå i etterkant. Med alle de skadene og karante på spillere, som har preget laget i vårsesongen (Eirik Trondsen,Jørgen Solli, Vebjørn Vinje og Ole Sæter), så er det ekstra imponerende.

Vi er gode defensivt og slipper til lite sjanser, FFK’s farligheter, er stort sett på dødball. Vi får 0-1 etter at vi sover litt i boksen, men etter et godt legg og trøkk i innløp fra deres side tar de ledelsen. Vi har våre muligheter både på dødball, kontringer og i etablert. Men vi er ikke dyktige nok på siste 1/3 del denne gangen.

Det er ikke ofte jeg kommenterer enkeltspilleres prestasjoner utad, men den debuten Arne Holter står for på sentral midtbane, er imponerende. Etter min mening er hans banens gigant, med ro, oversikt og en drøss med positive pasninger fremover i banen. I tillegg leser han spillet bra og balanserer midtbanen etter læreboka.

På mandag ser vi fremover mot Brattvåg, og da vil vi for første gang i år ha fulltallig tropp og en større konkurranse om plassene enn så langt i år. Vi rister av oss denne og er sterke i troen på at vi har en gylden mulighet til å gjøre en god bortekamp. Nå skal vi forberede oss godt, og reise til Sunnmøre sterke i troen på ny mulighet til seier!

Flott innsats i Skandia Cup

Nardo-Posten kunne for noen dager siden formidle at Nardo sitt G16-lag gikk seirende ut av B-finalen i Skandia Cup med seier 1-0 over Ranheim. Flere av Nardos lag sørget for gode resultater, og G13-laget gikk seirende med sifrene 3-1 ut av A-finalen mot Gauldal på lørdag. Alle Nardos mål ble besørget av Jesper Sunde som scoret hattrick. J17-laget endte på en flott 3.plass etter tap i semifinalen mot Strindheim 1.

Slo Ranheim i finalen – vant Skandia Cup

Et stolt G16-lag poserte villig for fotografen før premieutdelingen etter seieren mot Ranheim i B-finalen.

Ny spiller i A-lagsstallen

En forsterkning av laget skjedde også denne uken da det ble klart at Arne Holter var klar for Nardo FK, en signering hovedtreneren sier seg godt fornøyd med;

En fantastisk signering for oss, Arne er ung (99 mod), talentfull og ambisiøs både på og utenfor banen. Han flytter til Trondheim for å starte siv.ing studier på NTNU og passer dermed perfekt inn i vår profil med en miks av spillere som har gått gradene i klubben, spillere fra nærmiljøet, trøndere og ambisiøse tilflyttede studenter som bosetter seg i nærmiljøet.

Han har allerede rukket å fått solid erfaring etter å ha gått gradene i LSK og er nå inne i sin 2 sesong for Grorud som topper AVD 2. Her har han bidratt vesentlig denne vårsesongen. Arne står også med 23 aldersbestemte landskamper. Planen var opprinnelig å tilslutte seg gruppen etter ferien, men da Avd 2 allerede er ferdigspilt var alle parter innstilt på å få til en overgang allerede nå. Arne er venstrefot og kan bekle alle roller i backrekken, samt i midtbaneleddet.

Vi får inn klok og lærevillig spiller, med en slepen venstrefot, sikker i pasningsspillet, og en spiller med solide offensive kvaliteter. Defensivt er han god i duellspillet og en god førsteforsvarer ifølge rapportene fra Groruds trenerteam.

Samtidig har vi gjennom dialog over tid fått et meget positivt inntrykk av Arne både som person og menneske. Dette lover bra og vi ser fram til å jobbe sammen i tiden fremover.

Slo ut Molde av cupen

Nardos G19-lag slo tidligere denne uken ut Molde av NM med seier på Aker Stadion. En flott prestasjon som assistenttrener Henrik oppsummerer slik;

– Kort oppsummert er dette en lagseier fra ende til annen. Alle gutta gjør en kjempekamp, og dette er en seier for god lagmoral og laginnsats – hele treningsgruppa og alle rundt fortjener all heder og ære i verden etter denne kampen.

Slo ut Molde av cupen

Storsjøcup

Denne uken venter Stosjøcup for mange trønderske barn og unge fotballspillere. Vi ønsker alle involverte lykke til i Østersund.