Dugnaden lenge leve!

Annonse

(Foto: Othilienborg IL)

Tidlig på kvelden 2. juledag meldte Othilienborg IL via Steinan Skitrekk sin Facebook-side at trekket var klart for åpning så snart det var nok frivillige på plass til å kjøre skiheisen. Noen få timer senere kom gladmeldingen om at det ble åpning 3. juledag.

Med masse snø og gode forhold er det mange som har gledet seg til at skitrekket i nærmiljøet skulle sveive igang heisen og å flombelyse bakken. Og nå skjer det endelig, for på formiddagen 3. juledag holdes det åpen heis mellom klokken 11 og 15. Det blir ingen åpen kiosk denne dagen, men det er jo ingen hindring for å kunne kose seg i bakken.

(Foto: Othilienborg IL)

Basert på dugnad

Driften av heisen og kiosken ved Steinan Skitrekk er basert på dugnadsinnsats fra hovedsakelig frivillige foreldre og foresatte til de barna som benytter bakken, og andre engasjerte i idrettslaget. Men i og med at dette er fasiliteter som barna «vokser ut av», så må det hele tiden nye krefter til for å holde det gående. Dette kan være krevende for et lite idrettslag, men samtidig noe Othilienborg IL alltid har mestret på et godt vis.

Arkivbilde fra Steinan Skitrekk (Foto: nardoposten)

Så kan man bare håpe på gode forhold med godt vintervær også fremover!