Duket for den offisielle åpningen

Annonse

(Foto: Nardo FK)

Kommende helg er det klart for den offisielle åpningen av «nye» Nissekollen i forbindelse med oppgjøret mellom Nardo og Kolstad i Norsk Tipping-ligaen. Og klubben lokker med blant annet Fanzone som åpner to timer før avspark.

Mye har blitt skrevet og sagt om den nye arenaen i Nissekollen, og da spesielt kontroversene rundt valg av banedekke. Dette skal settes til side kommende lørdag, og den offisielle åpningen finner endelig sted.

Fjorårets 50-årsjubilant fikk ikke feiret slik man burde takket være pandemien, men en flott jubileumsbok ble det til glede for nye og gamle Nardo-hjerter. Nå skal det markeres at arenaen er oppgradert, og i den forbindelse blir det et utvidet kampdags-arrangement når Nardos A-lag for herrer tar imot Kolstad i Norsk Tipping-ligaen førstkommende lørdag.

I fjor ble det presentert en jubileumsbok satt sammen av veteraner i klubben sammen med forfatter Petter Helland. (Foto: nardoposten)

Fanzone for store og små

(Foto: nardoposten)

To timer før kampstart, allerede klokken tolv på lørdag åpner Fanzone i Nissekollen. Her vil det bli aktiviteter som fotballshootouts, frisbeegolf, supporteransiktsmaling og mye annet moro som kan passe for både store og små. Det ryktes at det også kommer maskot-besøk.

Inne i klubbhuset vil det også være et arrangement i forkant av kampen.

(Foto: nardoposten)

Snorklipping

Den offisielle åpningen vil foregå i pausen med klipping av snor for å markere høytideligheten, hvem som skal gjøre dette holdes enda hemmelig. Kanskje vil vedkommende bli like overrasket som det øvrige publikummet? Den som møter opp i Nissekollen får se!