Uavgjort i årets første

(Foto: Nardo FK)

I søndagens sesongstart for Nardos herrer lå det lenge an til at hjemmelaget skulle sikre alle tre poengene, men slik ble det ikke. Gjestene fra Nordland hentet inn hjemmelagets 4-1 ledelse i løpet av kampens siste ti minutter.

Med en 3-1 ledelse til pause så det lenge ut til at Nardo skulle hente årets første hjemmeseier, men gjestene ville det annerledes. Med en sluttspurt de siste ti minuttene scoret Innstranda hele tre mål, og dermed endte oppgjøret 4-4 og det ble poengdeling mellom Nardo FK og Innstranda fra Bodø.

Det skulle ta om lag tjue minutter etter dommer Helge Myklebust fra SK Freidig blåste i gang kampen før Nardo fikk årets første nettkjenning. Målet ble scoret av Andreas Bergo Krokbø. Gjestene utlignet da halvtimen var gått, men hjemmelaget gikk opp i ledelsen igjen like etter ved Asle Ertsgaard Hastaklev. Fem minutter før halvspilt økte Nardo ledelsen til 3-1, nok en gang ved Krokbø.

Det skulle ta fjorten minutter av den andre omgangen før neste nettkjenning i Nissekollen, og igjen var det Nardo som økte sin ledelse til 4-1. Da det gjensto drøye ti minutter av kampen startet Innstranda sin opphenting, og reduserte til 4-2 ved Ali Riad Abdel Amir Al-Nashi. Bare tre minutter senere knappet Jan Aleksander Demmo Kristensen inn Nardos ledelse ytterligere, og det sto 4-3 med åtte minutter igjen på klokka. Kun ett minutt før ordinær spilletid var ute utlignet Emil Hjelmseth Olsen for gjestene, dermed ble sluttresultatet 4-4 og lagene måtte dele poengene seg imellom.

Neste seriekamp for Nardo er ved idrettsparken på Kolstad andre påskedag klokken 16.