Utleira friidrett vant dobbelt på NM

Annonse

(Foto: Bjørn Johansen)

I helga var det NM i friidrett på Stjørdal, og arrangøren inviterte noen lag fra Trøndelag til å stille på en ungdomsstafett. Utleira som eneste klubb klarte å stille to lag, og det endte med svært gode resultater.

Rett etter den offisielle åpningen fredag ble stafetten avholdt, en stafett som for øvrig ble sendt direkte på NRK. Link til sendingen finner du nederst i artikkelen.

Arrangøren på Stjørdal inviterte til sammen ti klubber til å stille med lag i denne ungdomsstafetten, fem fra kretsen i nordfylket og fem fra den sør-trønderske kretsen. Det var i klassene 13 og 14 år lagene ble sammensatt med to fra hvert alderskull på hvert lag, to jenter og to gutter.

På stafetten som ble løpt i fire etapper à 200 meter var det følgende Utleira-løpere som stilte til start;

På 1. laget stilte: 1. etappe Magnus Guldteig Lien. 2. etappe Adrian Hepsø. 3. etappe Sofie Felicia Murai-Ubby. 4. etappe Wilma Hollås Hamborg.

(Foto: Bjørn Johansen)

På 2. laget løp: 1. etappe Vemund Urdalen. 2. etappe Helle Kjøl Johansen. 3. etappe Emil Flemsæter. 4. etappe Malin Brokhaug Moe.

(Foto: Bjørn Johansen)

Suveren seier

Det var Utleiras førstelag som tok seieren suverent, men andrelaget kapret plassen bak. Dermed endte det med dobbeltseier for utøverne fra Utleira friidrett.

Klikk her for å se NRKs sending (fra 14.50 til 19.50)

Første gang ved Tyrvinglekene

Tyrvinglekene er Norges største friidrettsstevne med 1300 deltakere. Her samles de beste utøverne i landet til konkurranse på Nadderud stadion. For første gang deltok Utleira Friidrett på stevnet som ble arrangert tidligere denne måneden, og hadde 5 utøvere til start.

Les hele saken her – «Flere gull til Utleira på Tyrvinglekene»