Sesongavslutning i motbakke

Annonse

(Foto: Kristian Olaf Rønnes)

Sist helg ble det arrangert sesongavslutning for alle barna i Othilienborg Idrettslag. Lørdagen startet med fotballaktivitet på Ottisbanen, før alle var invitert til aktiviteter og morro i Steinan Skitrekk. Der ble det for første gang i historien arrangert motbakkeløp, og deltakelsen var overveldende både blant store og små.

Med værgudene på sin side ble det et flott arrangement for alle med hjerte for Othilienborg IL som deltok på helgens markering av sesongslutt. Coerver Coaching startet dagen med påmeldte barn fordelt på to grupper hvor fotballaktivitet sto på planen, dette var noe som foregikk på Ottisbanen. Deretter var det invitert til aktivitetsdag i Steinan Skitrekk hvor det var både hoppeslott, fotballdart og ikke minst tidenes første motbakkeløp i regi av idrettslaget. Dette var et arrangement som var åpent for alle, så her møtte både søsken, foreldre, besteforeldre og folk fra nabolaget opp. Med foodtrucken til Kompis og donutstand fra D`Kings donuts på plass var det mange fristelser for store og små også.

(Foto: Kristian Olaf Rønnes)

Stort engasjement

Med ivrige ildsjeler i sving ble arrangementet gjennomført på en flott måte til glede for de fremmøtte. Det ble servert gratis kaffe og saft fra skihytta, og i tillegg var det mulighet for å kjøpe sesongkort til skitrekket for en fordelaktig pris. Othilienborg IL er et forholdsvis lite idrettslag, men det er et stort engasjement blant de ivrigste foreldre og foresatte. Dette gjorde helgens arrangement mulig slik at barna i klubben fikk en god avslutning på sesongen.

(Foto: Kristian Olaf Rønnes)

Et historisk løp

For aller første gang ble det arrangert motbakkeløp i skitrekket. Dette var et lavterskel-løp hvor alle fikk mulighet til å delta. Mange ivrige barn deltok i løpene som var inndelt i tre ulike klasser. I tillegg ble det gjennomført et løp for de «overårige», eller voksne om du vil. Her deltok overraskende mange, noe som er imponerende i seg selv, men det som kanskje er mest imponerende er vinnertiden på førstemann opp bakken. I den drøyt 200 meter lange løypa ble vinneren klokket inn på tiden 46 sekunder og 43 hundredeler, en rekord som sannsynligvis blir utfordrende å slå med det første. Alle deltakerne fikk både burger og donut i premie for gjennomført løp.

Håkon Lundberg løp opp den drøyt 200 meter lange løypa på imponerende tid.

En kommende tradisjon?

Ifølge tilbakemeldingene etter arrangementet tyder alt på at motbakkeløpet i skitrekket vil kunne bli en årlig tradisjon i regi av idrettslaget. Fasilitetene skal det iallefall ikke stå på!

Helgens sesongavslutning for barna og de voksne involvert i Othilienborg ble opplevelsen av Lerkendal, og oppgjøret mellom Rosenborg og Sandefjord. Sparebank1 sørget for at Othilienborg fikk hele 250 billetter til kampen som RBK vant på suverent vis.

Nå ventes det bare på vinter og snø før det blir full aktivitet ved Steinan Skitrekk igjen.

Mange barn ble med på BliMe-dansen etter motbakkeløpet.