En meget spennende toppkamp

Annonse

Nå håper de på fullsatt tribune når Byåsen gjester Utleirahallen 4. desember. (Foto: Utleira IL)

Med kun få kamper igjen før jul jobbes det godt i Utleira håndball som så langt er det eneste ubeseirede laget i andredivisjon avdeling fire. Mot NTNUI ble det poengdeling, og nå håper de på fullsatte tribuner mot Byåsen.

Det var to lag i god form som møttes i Dragvollhallen. Utleira kom best ut av startblokkene , men ingen klarte å ta skikkelig kommandoen i kampen i første omgang. NTNUI tok føringen, men Utleira snudde det mot slutten og fikk en knapp ettmåls ledelse til pause.

I 2.omgang tok Utleira kommandoen fra start og dro i fra med en firemålsledelse. Studentene hadde ingen planer om å legge seg bakpå, og fikk igjen kontakt slik at de snudde kampen til sin fordel. Utleira klarte å snu kampen mot slutten, men NTNUI utlignet helt på tampen slik at sluttresultatet ble 31-31. Dette var en toppkamp mellom to lag som begge ønsket seg alle poengene.  Utleira er fortsatt eneste lag som ikke har tapt i 2.divisjon avdeling 4.

Eirin Skogen hadde noen viktige scoringer i slutt fasen på begge omgangene imot NTNUI. (Foto: Utleira IL)

Neste kamp for Utleiras håndballdamer er hjemme mot Byåsen 4.Desember kl. 1500 . Der satser de på full hall og topp støtte til klubbens 2.divisjonslag.