Avsluttet med årets beste tider

Annonse

(Foto: Olav Resell)

Med sesongens beste tider på to distanser ble det et verdig punktum på 2023 for Erik Resell under International Championship Races i Inzell. Nå er forberedelsene til sprint-NM godt i gang, og skøyteløperen ser frem mot et spennende 2024.

Tiden 36,25 på 500-meteren holdt til en førsteplass for Resell i Inzell. På 1000-meter  klokket han inn på 1.11,86 som holdt til en andreplass. Dermed ble det en god avslutning på året for den hardtarbeidende skøyteløperen.

Når Erik selv skal oppsummere året vi nå har lagt bak oss, så beskriver han det slik;

– Året startet bra med 4.plass i sprint NM i Stavanger etterfulgt av sølv og bronse i U-23 verdenscupen i Inzell i januar og februar. Deretter ble skøytesesongen avsluttet med personlige rekorder på rask is i Calgary (Canada). 500m: 35,69. 1000m: 1.10,35. Gjennom sommeren ble det mye trening og reising på flere treningssamlinger. Dessverre fikk jeg ikke mulighet til å løpe Red Bull 400 i 2023, men jeg har planer om å vinne løp igjen til sommeren! Etter sesongslutt har jeg vært en del av landslaget og treningen gjennom sommeren og høsten har i all hovedsak vært sammen med skøytelandslaget på samlinger i Oslo, Tyskland, Nederland, Kristiansund og Bjugn. 

Erik Resell på startstreken, og klar for 2024 (Foto: Olav Resell)

Med klare målsetninger

Og når et nytt år nå skal gripes fatt er det med klare målsetninger utøveren har satt seg.

– Mine hovedmål for året som kommer er å kvalifisere meg til flere løp i verdenscupen på skøyter, og å vinne et internasjonalt Red Bull 400-løp. Jeg har også satt meg tidsmål på de ulike distansene som jeg håper å klare på isen.

Dermed blir det spennende å følge Resell inn i et nytt år hvor han selv er tydelig på sin egen fremdrift.

 

Erik Resell med god fremdrift og klare mål for 2024 (Foto: Olav Resell)