Norgescup på nye skøyter

Annonse

På tross av tider godt bak sine egne personlige rekorder holdt det til en tredjeplass sammenlagt for Erik Resell.

I helgen ble det arrangert Norgescup nummer 4 med sprintfirkamp i Vikingskipet på Hamar.  På tross av tider godt bak sine egne personlige rekorder holdt det til en tredjeplass sammenlagt for Erik Resell som ikke forventet noen toppresultater i helgens konkurranse.

Ikke optimale forhold

Denne helga var det sprintfirkamp med 2 x 500 meter og 2 x 1000 meter på programmet. De beste tidene til Resell ble 37.19 sekunder på 500 meter og 1:14.89 på 1000 meter. Tidene holdt til en tredjeplass sammenlagt, noe han var greit fornøyd med. Tidene er et godt stykke bak hans personlige rekorder, men forholdene i hallen var ikke de beste, og kombinert med litt nytt utstyr forventet Erik heller ikke noen toppresultater denne helga.

Samling med rekruttlandslaget

Nå har han allerede vært i Hamar i en uke, og avslutter oppholdet med en samling sammen resten av rekruttlandslaget denne uka. Neste løp han deltar i er Norgescup som arrangeres allerede i romjula, dette foregår også i Vikingskipet på Hamar.

 

Les også;

Erik Resell – Klar for et satsningsår og sikter mot toppen