Tredje bok i serien om Katten Kaja

Annonse

Snart er det klart for lansering av den tredje boka i serien om Katten Kaja, og denne gang har hun fått selskap av Tøffe Tina. 11. juni blir det lansering og boksignering på Nardo.

Forfatteren av bokserien, Kristine Hokstad-Myzyri bor selv i bydelen. Hun ser frem til at den tredje boka nå skal bli tilgjengelig for målgruppen, og håper mange vil ta turen til Nardo Centeret den andre lørdagen i juni da boken «Katten Kaja og Tøffe Tina» vil bli lansert med aktiviteter og boksignering.

Bokserien om Katten Kaja består fra før av to tidligere utgivelser som har blitt godt mottatt både på norsk og engelsk.

Delfinalist ved Årets Ulest

Årets Ulest ble lansert i februar 2020 av boktjenesten Bookis. Kåringen ønsker å sette søkelys på bøker av forfattere som de mener fortjener mer oppmerksomhet, og vinneren får et skrivestipend på 10.000 kroner. Konkurransen foregår hovedsakelig på Årets Ulest sin Instagramprofil. Boka «Katten Kaja kjeder seg ikke» er den andre i serien om katten Kaja, og handler om hvordan man kan gjøre kjedelige aktiviteter morsomme ved å bruke fantasien. Med denne boka tok forfatter Kristine Hokstad-Myzyri seg til delfinalen ved årets kåring.

Med Tøffe Tina

Nå er bok nummer tre i serien om Katten Kaja klar, og den 11. juni er det duket for boklansering og signering ved Nardo Centeret. Forfatteren inviterer denne gangen til lansering i sitt eget nærmiljø, og kommer til å snakke litt om boka i tillegg til å signere bøker til de som kjøper denne dagen. Den nye boken har fått tittelen «Katten Kaja og Tøffe Tina».

Hokstad-Myzyri røper at det også vil bli overraskelser og aktiviteter for de som møter opp denne dagen.

 

 

Les også denne – «Lokal forfatter delfinalist i Årets Ulest»