Samarbeider om fotballturnering

Annonse

Neste helg arrangeres det fotballcup i samarbeid mellom idrettslagene Othilienborg og Utleira. Turneringen har fått tittelen «TigerCup fotball» og er en sammenslåing av Utleira Fotballcup og Burger King Cup.

Fredag 16. – søndag 18. september arrangeres TigerCup Fotball 2022 for barn og ungdom født i 2009-2016. Cupen arrangeres av Utleira IL og Othilienborg IL, og har tidligere blitt arrangert som Burger King Cup og Utleira Fotballcup. De minste spiller 3’er fotball, mens de som er født i 2013 og 2014 spiller 5’er fotball og de født i 2011 og 2012 spiller 7’er. Nytt av året er at klubbene inviterer 2009-årgangen til 9’er cup på søndagen.

Kampene vil bli spilt både på Othilienborg-banen og ved idrettsanlegget på Utleira.

Klubbenes mål med cupen er å skape idrettsglede, og skape en god atmosfære for hele familien. Cupen er kjent for å ha gode lekearealer, familieaktiviteter og god servering.

Det er påmeldingsfrist kommende helg, og tirsdag formiddag var det 67 registrerte lag påmeldte til turneringen.

 

Klikk her for mer info!