Pepperkakebyen på Nardo

Annonse

Når adventstiden kommer skal det igjen bygges en pepperkakeby på Nardo Centeret. Pepperkakebyen skal være et symbol på at vi må ta vare på hverandre og at vi står sammen, særlig i denne utfordrende tiden som vi er inne i nå. Nardo og omegn Frivilligsentral setter sammen en slik by for tredje året på rad, og ønsker gjerne så mange bidrag som mulig før november er over.

Bidrag fra bydelen

Alle pepperkakehus vil få et lite skilt utenfor huset som forteller hvem de som har bygget. Huset trenger ikke å være ekstravagant og det er hyggelig at de som bor eller holder til i nærheten bidrar.

 

 

 

Dette gjør du for å få med pepperkakehuset ditt

Daglig leder ved Nardo og omegn Frivilligsentral opplyser om følgende for å få med huset ditt i pepperkakebyen;

• ​Send en mail til ​post@nardo.frivilligsentral.no ​og si at du vil lage etpepperkakehus ​innen 25 november.

• ​Fortell hva det skal stå på skiltet utenfor huset. Du velger selv om du vil bruke logo eller navn på bedriften din. Send logo om det skal brukes.

• ​Fortell hvor stort huset ca vil bli. Prøv å unngå at flaten det står på er større enn et A4 ark. Spør hvis du ønsker å lage et større hus.

• ​Når huset er ferdig så gir du beskjed til Sølvi (telefon 48 18 82 14 eller til post@nardo.frivilligsentral.no) på frivilligsentralen og vi avtaler å sette opp huset.Vi starter å sette opp hus 1. desember så vær gjerne klar med pepperkakehuset ditt før den tid! Sentralen lagrer huset før vi setter det opp.

• ​Vi er avhengig av å få plass til alle husene og hvis du er sent ute, kan det hende viikke får plass til huset ditt.

• ​Etter nyttår vil pepperkakebyen bli knust og kastet. Si fra om du ønsker huset tilbake. Ikke ta ned huset selv før alt skal tas ned. Det vil ikke bli spist pga hygieniske hensyn.