Samler inn flasker for Ukraina

Annonse

Julie og Sara er godt fornøyd med bidragene så langt. (Foto: Privat)

5.klassingene Sara og Julie har den siste uka brukt ledig tid på ettermiddagene til å samle inn tomme flasker i nabolaget for å støtte Ukraina. Pengene blir gitt til Røde Kors sitt hjelpearbeid i de krigsherjede områdene.

Sara Emilie Matheson Sem og Julie Eikemo Kvalvik går til daglig i femte klasse ved Steindal Skole, og på ettermiddagene den siste uka har de altså brukt sin ledige tid på å samle inn pant som er ment å gi videre til Røde Kors og deres arbeid i det krigsherjede Ukraina. Hittil har jentene samlet inn ca 2500,- kroner og målet er å nå 5000,- kroner før april.

-Vi synes veldig synd på de som er rammet av krigen, og vil gjerne støtte så godt vi kan, sier Sara. Hun har også sydd sitt eget pannebånd i Ukrainas farger.

De opplever positive tilbakemeldinger fra de fleste de møter når de ringer på, og oppfordrer alle til å gjøre en liten innsats for de i samfunnet som ikke har det like bra som seg selv!

-Vi må stå sammen for en bedre verden, sier Julie.

Julie og Sara har allerede samlet inn mengder med tomme flasker og bokser, og nå håper de å nå målet om 5000 kroner før april. (Foto: Privat)

 

Les også denne – «En sak som ligger hjertet nært»