UROs debutplate laget på tre kontinenter

Annonse

Lokalbandet Uro fra Trondheim klar for plateslipp med selvtitulert plate sju år og tre kontinenter etter oppstart. Gutta i Uro har spilt sammen siden barneskolen og har siden det hatt en lidenskap for rocken. Musikken er av typen gammel, hardtslående rock som helst nytes høyt.

Sitt eget preg

Bandets medlemmer har vært bosatt i både Trondheim, Sandefjord, Liverpool, Oxford, California og Sydney, men har ikke latt det stoppe dem fra å holde liv i bandet. Til tross for lange avstander har bandet skrevet og tatt opp musikk, fra hvert sitt hjørne av verden. Innspillingen av albumet ble påbegynt i 2015, og siden har det vært inn og ut av studio, soverom og hytter for å fullføre plata som endelig slippes etter mange år med arbeid.

Gutta i Uro har spilt sammen siden barneskolen og har siden det hatt en lidenskap for rocken. Musikken er av typen gammel, hardtslående rock som helst nytes høyt. De har latt seg inspirere av de største rockeartistene som AC/DC, Foo Fighters, John Mayer og Joe Bonamassa, samtidig som de har satt sitt eget preg på musikken.

 

 

En sunn blanding

Plata består av en sunn blanding tradisjonell rock med innspill fra blues og metall, samt et par pusterom med en akustisk låt og en ballade. Dette er en plate med noe alle kan lytte til og sette pris på. Albumet ligger tilgjengelig på alle flater man kan strømme musikk.

 

 

Les også denne – Ambisiøs uro, null stress