Med paljetter og finstas

Annonse

Lørdag arrangeres finalen i Eurovision 2022 hvor Subwoolfer skal representere Norges ære med sitt bidrag «Give that wolf a banana». Ved Lager11 på Sluppen venter de over 250 gjester som skal følge finalen på storskjerm.

Det er klart for paljetter og finstas når Lager11 på Sluppen åpner sine dører for storskjermvisning av den store finalen i Eurovision 2022. Musikkfesten arrangeres i år i byen som var Italias første hovedstad på 1860-tallet, nemlig Torino. Byen som ligger nord i Italia er kjent for å ha et rikt kulturliv og en stolt historie, og huser i tillegg hovedkvarteret til kjente bilmerker som FIAT, Lancia og Alfa Romeo.

Lørdag skrives det også musikkhistorie i Torino når artister fra hele verden entrer scenen i verdens største låtskriverkonkurranse.

Populært å samles

Ved Lager11 på Sluppen har det vært stor pågang og et veldig populært tiltak at finalen skal vises på storskjerm. Over 250 personer har reservert plass, og alle bordene som er mulig å reservere er booket for anledningen. Det er derfor økt fra en til to storskjermer i lokalet. Daglig leder ved Lager11, Martin Ansnes kan fortelle at mange av gjestene kommer i store grupper, og at de har fått mange e-poster om at gjester vil pynte seg i paljetter og finstas.

– Jeg tror dette må være Trondheims største ESC-arrangement, og vi kommer fremover til å være stedet i Trondheim man møtes for Eurovision, sier Ansnes i en e-post til Nardo-Posten lørdag formiddag.

Vi ønsker Subwoolfer lykke til i kveld!