Høy paljettføring og udødelige hits

Annonse

Med disco, soul og funkmusikk fra det glitrende 70- og 80-tallet er det bare å ta på danseskoene om du skal på julebord med Boogie Nights Band. Her er det full rulle og feststemning fra det sekundet bandet drar i gang første låt! Og om du ikke er den store danseløven kan du garantert være med å synge, for disse låtene har du hørt før.

Med Monica Albertsen Gjørv og Carla Dahle Karlsvik i spissen er det høy paljettføring når bandet står på scenen. Og vi snakker hits! Boogie Nights spiller disco, soul og funkmusikk fra det glitrende 70- og 80-tallet. Noen av artistene de gjør cover på er blant andre Abba, Village People, Bee Gees, Prince og filmmusikk fra storfilmen «Grease», for å nevne noe.

Boogie Nights består av i alt seks musikere, hvorav fire av de bor på Risvollan-/Nardoområdet. Olav Opem på trommer, Jens Ingvald Ornæs på keyboard, Jan-Øystein Gjørv på gitar, Kåre Nonstad på bass. Så er det de to damene i front på vokal; Monica Albertsen Gjørv og Carla Dahle Karlsvik, sistnevnte spiller også perkusjon.

– Må tilføye at mannfolka også gjør en habil jobb med koring, poengterer vokalistene.

Carla Dahle Karlsvik og Monica Albertsen Gjørv i spissen for Boogie Nights Band. (Foto: Monica Andreassen)

Med egen musikk

Nylig ga bandet ut sin første singel, naturligvis i discoens tegn. Utgivelsen er gjort i samarbeid med Petter Wavold og PW Entertainment.

– Vi ga nylig ut vår egenkomponerte låt «Dynamic Dance». Den ble lagd da samfunnet ble nedstengt. Vi måtte finne på noe nytt og spennende, og da lagde vi den. Deretter spilte vi den inn hos Skansen Lydstudio. Utrolig moro prosess, og vi har fått mye bra tilbakemeldinger. Det gjør oss unektelig litt stolte, så klart. Så får vi håpe at den får litt spilletid på radio etterhvert også. Vi er jo et discoband, så 70-tallet skinner godt gjennom i låta. Og den svinger, forteller Carla.

På spørsmålet om det er konkrete planer for mer egen musikk svarer hun følgende;

– Vi har ingen konkrete planer om flere låter foreløpig. Akkurat nå er det ganske så herlig travelt med spilling hver helg frem mot jul. Men, vi har noen skisser liggende, så du skal ikke se bort fra at det kan komme noe mer, sier hun lurt.

(Foto: Monica Andreassen)

De store, kjente låtene

Selv beskriver bandet at en typisk kveld med Boogie Nights kjennetegnes av at det er full rulle og feststemning fra det sekundet de drar på med første låt! Med et vanvittig bredt reportoar med hits innen disco- og funksjangeren fra hovedsaklig 70-tallet -og litt fra 80-tallet. Da snakker vi de store, kjente låtene fra blant andre Bee Gees, Donna Summers Hot Stuff, Doobie Brothers, Y.M.C.A (hvem har vel ikke slengt armene i været og hodet bakover til denne mens man synger av full hals..?!), I Will Survive, Blame It On the Boogie og mange, mange fler!

– For ikke å snakke om Abba! Nå hadde jo vi en god del Abba-låter i utgangspunktet, men nå i høst måtte vi utvide reportoaret slik at vi klarer å fylle et helt sett (ca 45 minutter) med bare Abba. Dette kommer av at det er «Abba-år» i år, og i forbindelse med julebordsesongen som nå er godt i gang, så ble vi forespurt av arrangører og eventbyrå om vi kan spille et helt sett med kun Abba. Og det var jo ei utfordring som vi ikke kunne si nei til. Kjempemoro, sier Karlsvik som også poengterer at det er discoen som er bandets varemerke, og ikke ABBA.

Videre forteller hun;

– Så de siste ukene har vi øvd jevnt og trutt med nettopp dette som mål, og vi hadde første runde sist helg hvor vi startet med et Abbashow og deretter to sett med disco- og funk-hits. Dette var en julebordspilling gjennom eventbyrået Dora 3  på Thon Hotel Prinsen. Vanvittig moro. Og nå til helgen blir det en ny runde, da på Britannia. Uka etter, den 11. desember, besøker vi Hopsjøbrygga på Hitra før vi kommer tilbake igjen på Britannia den 18. desember. Da tar vi en velfortjent juleferie, og så er vi klare igjen når januar kommer.

Høy allsangfaktor

Det er ingen tvil om at de er glade for at julebords-sesongen ikke har blitt avblåst i år, og at de gleder seg til å få folk ut på dansegulvet igjen. Med paljetter, platåsko og boa på scenen, og for ikke å glemme discokula som alltid er med, er bandet virkelig klar for å ta fatt på desember.

– Det er så utrolig deilig å endelig få lov å gå ut og spille for danseglade folk igjen! Og det er vel noe av det som virkelig kjennetegner en kveld med oss; de berømte rykningene i dansefoten! Den kommer nokså tidlig, i tillegg til allsangfaktoren som også er veldig høy, avslutter Carla.