Suksess med boklansering for lokal forfatter

Annonse

Kristine Hokstad-Myzyri lanserte sin tredje barnebok i Katten Kaja- serien på Nardosenteret i helgen. Her avbildet med datteren Elisa (9). (Foto: Nardo Centeret)

Det var mange mennesker og god stemning på boklanseringen for ‘Katten Kaja og tøffe Tina’, den tredje boka i bokserien ‘Katten Kaja’. Forfatteren solgte ut alle bøkene, og er storfornøyd med dagen.

Den nye boka heter Katten Kaja og tøffe Tina og passer for 3-6- åringer. Den handler om Kaja som lærer seg å stå opp for seg selv, samtidig som hun får en ny venn. Boka handler om å tørre å si fra når noe føles feil.

– Mange barn kan være sjenerte for å si sin mening, særlig til barn som er større eller tøffere. Jeg har selv erfart at barna mine kan synes det er tøft å si fra, derfor ville jeg skrive en bok for å hjelpe andre i samme situasjon, sier Hokstad-Myzyri.

Moro for de minste barna

Mange barn mellom 2 og 6 år var innom for å få seg ansiktsmaling i Katten Kaja-stil. Fargeleggingsaktiviteten var også populær. Bordet med fargeark med illustrasjoner fra Katten Kaja-bøkene ble en fin avkopling for de små.

– Jeg ble utsolgt for samtlige bøker og goodie bagene fikk også bein å gå på, sier forfatteren.

Lea Marie (4) var en av barna som var innom for å hilse på, kjøpe bok og få goodie bag.

– Det var ekstra hyggelig at Lea Marie tok turen! sier Hokstad-Myzyri. Hun var den første testleseren på den nye boka, og gjorde en super jobb!

Forfatter Hokstad-Myzyri med premiekurven som ble loddet ut på boklanseringen. (Foto: Grow Down Publishing)

Takknemlig for lokal støtte

Ekstra hyggelig var det at jeg ble kjent med mange trivelige folk i nærområdet. Støtten fra både kjente og ukjente fjes betyr enormt, og jeg vil takke alle som slo av en prat, deltok på aktivitetene eller kjøpte bøker. Jeg vil gjerne takke Nardosenteret for at de tok så godt imot meg. Katten Kaja kommer gjerne igjen ved en senere anledning, avslutter den fornøyde forfatteren.