Ute med ny musikk

Annonse

Vokalist i URO, Vegard Fladby ved konserten bandet hadde ved Nidelven Bar og Scene tidligere i år.

Bandet URO har sluppet nok en ny singel fra sitt kommende album. Dette er den fjerde i rekken og har fått tittelen «42». Så langt i år har bandet rukket å gjennomføre både sin debutkonsert her hjemme i Trondheim og i tillegg stått på scenen ved Hard Rock Cafè i Oslo under Global Battle of The Bands.

Ambisiøs rock

URO slapp sin første singel «Railroad Runner» på midten av oktober i fjor, og har deretter fulgt opp med ytterligere to låtslipp før de nå slapp foreløpig siste singel som har fått tittelen «42». Førstenevnte låt ble omtalt slik;

Nytt navn, ny tid og ny musikk

Inspirasjonskilder

Etter å ha hørt den nye låten noen ganger kan man gjerne tenke seg til noen av bandene disse gutta har hørt på i oppveksten. Her er det mange referanser å finne. Det hele starter med at trommeslager Jesper Stokke teller opp og introen er igang med et lydbilde sterkt preget av gitarer. Utover i låta gir vokalist Vegard Fladby grunnlaget for at coveret på singelen inneholder «parental advisory»-merking! URO har gitt ut ei rockelåt som inneholder mange elementer, noen mer fengende enn andre – kan ikke annet enn å anbefale leserne å lytte for å gjøre seg opp en egen mening.  «42» er å finne på alle de digitale plattformene hvor musikk strømmes.

 

 

 

Les også intervjuet med bandet fra soundcheck før konserten på Nidelven Bar og Scene;

Ambisiøs URO – null stress