Nytt navn, ny tid og ny musikk

Annonse

Gutta i URO har gitt ut singelen Railroad Runner.

Av Redaksjonen

Gutta fra Nardo som for fem år siden kalte seg for Feedback har nå samlet seg igjen som bandet URO. De har sluppet ny musikk, og første singel ute er Railroad Runner.

Ungdomsskoleband

Da vi for første gang stiftet bekjentskap med disse guttene gikk de enda på ungdomsskolen og var ivrige på å ut å spille sin musikk for folk. De hadde flere opptredener ved blant annet Nardo Centeret, fritidsklubber og lignende. Etter skoletiden i nærmiljøet var over hørte vi ikke stort mer fra de, men nå har de igjen samlet seg som bandet URO og slipper i disse dager ny musikk.

Litt mer pondus

Vi har hørt på den nye låten og skjønte allerede i introen at disse guttene ikke har gjort seg bort på de siste fem årene. Over hylende gitarer starter trommis Jesper Stokke å bygge opp et driv som både gitarer og bass etterhvert følger på. Låta går så over i en groove som kan få deg til å tenke på både Jimi Hendrix og Stevie Ray Vaughn. Når vokalist Vegard Fladby kommer inn er det tydelig at han har funnet sin egen stemme på en tryggere og mer autoritær måte enn for fem år siden. Litt mer pondus, rett og slett!

Tilgjengelig på strømmetjenester

Låta Railroad Runner er tilgjengelig på alle strømmetjenester nå, så sjekk ut disse lokale guttene som med URO høres ut som menn.