I rute til Trøndersk Mesterskap

Annonse

Her gjennomføres siste øving før helgens konkurranse. (Foto: Leif Johnsen)

Etter å ha lagt et travelt og innholdsrikt år bak seg så er Nardo Skolekorps godt igang med det nye. Denne helgen deltar de ved Trøndersk Mesterskap 2020 som arrangeres i Olavshallen. Dette er en konsertkonkurranse hvor det konkurreres i felles klasse for brass og janitsjar, fordelt på tre divisjoner i tillegg til aspirantklassen og åpen klasse.

Fritt valgt program

Trøndersk Mesterskap arrangeres som en konsertkonkurranse. Det innebærer at hvert korps spiller et fritt valgt program og lengden på programmet varierer mellom divisjonene. Det arrangeres også en egen aspirant/juniorklasse for aspirant og juniorkorpsene, dette skjer i Kammersalen. I tillegg arrangeres Aspirantfabrikken på Royal Garden med Jan Magne Førde.

(Foto: Leif Johnsen)

 

Bra nivå

Korpset fra Nardo holder et bra nivå og i årets konkurranse skal de presentere «Invicta», «C-jam blues» og musikk fra filmklassikeren «Grease». Søndag kan du få med deg dette i Olavshallens lille sal klokken fem på tolv. Litt senere på dagen, nærmere bestemt klokken 13:47 spiller Juniorkorpset i Kammersalen.

 

Juniorkorpset under ledelse av Trond Erik Krogstad spiller i Kammersalen på søndag. (Foto: Leif Johnsen)

 

Siste øving før helgens konkurranse for juniorkorpset. (Foto: Leif Johnsen)

 

Ulike divisjoner

I tillegg til Nardo stiller både Utleira, Nidarvoll og Steindal Skolekorps i helgens konkurranse. Utleira Skolekorps deltar i 2. divisjon og spiller i Store Sal søndag klokken 11:06. I 3.divisjon deltar de tre øvrige nevnte korps, disse kan oppleves i Lille Sal. Først ute er Nidarvoll klokken 10:46. Neste korps fra bydelen er da Nardo som spiller klokken 11:55, før Steindal blir å høre klokken 14:40.