Ærlig uærlig rock

Annonse

 

Ny musikk ute fra det lokale rockebandet URO. Tittelen på singel nummer to er «Shenanigans» og er et ærlig stykke gitarbasert rock n`roll i fullt driv.

Singel nummer to under nytt navn

Gutta i URO ga tidligere i høst ut sin første singel «Railroad Runner» under nytt bandnavn.  Tidligere kalte de seg Feedback, noe de ikke var alene om. Nå er singel nummer to ute og har fått tittelen «Shenanigans» som ifølge Wikipedia har følgende betydning;

<<Shenanigans are secret or dishonest activities that are typically complicated, humorous or interesting>>

Gitarbasert rock n`roll

Låta er i stor grad ei tradisjonell gitarbasert rockelåt med fint driv som etter et par vers og refreng endrer noe karakter som underlag til gitarsoloen og gjør låta enda mer interessant enn om det hadde vært plankekjøring rett gjennom. URO har ikke funnet opp hjulet på nytt, men de har levert ei solid rockelåt som man lett får fot til om man liker denne sjangeren. Så absolutt godkjent!

Les anmeldelsen av «Railroad Runner» – klikk her!

 

 

Hør «Shenanigans» på YouTube – klikk her!