I helgen er det streetdance som gjelder på Sluppen

Annonse

Lørdag og søndag denne helgen inntar Trondheim Street Dance Forening Lager 11 på Sluppen med «Knockout Battle» og workshops. Her er det hip hop og breaking som gjelder, og det vil være fullt mulig å både lære og å konkurrere.

Rutinerte dommere

En av dommerne er Mina Skjervheim! Hun vil dømme Hip hop 1vs1.
Mina er 22 år og kommer fra Trondheim. Mina startet å danse i en alder av tre år, men fant kjærligheten for Hip hop og andre street stiler i 2010 på RAW Dance Studio. Fra 2015-2018 studerte Mina dans på videregående skole ved Trondheim Katedralskole og videre på Flow Dance Academy i både Oslo og Paris i 2019-2020. Gjennom dette har hun fått stor allsidighet.
I dag underviser Mina på RAW Dance Studio og Huldance Dansestudio, i tillegg til å jobbe utøvende med dans. Hun er også svært engasjert i dansemiljøet i Trondheim gjennom å sitte i styret i Trondheim Street Dance Forening. Hun er også aktiv innen battles og har til nå vunnet City of Cyphers Exhibition Battle 2020 Hip hop 2vs2, RAW Dance Festival 2019 Hip hop 2vs2, Furuset Forum Battle 2019 Hip hop 2vs2 og Knock Out Battle 2018 Hip hop 1vs1. Nylig i år tok Mina bronsemedalje i NM i Hip hop.
Stor kunnskap og mye erfaring
Dark Marc skal dømme Break 1vs1 og holde en workshop søndag 11.30-13.00!
Marcus går under navnet Dark Marc når han er på gulvet.
Breaking og Rocking er hans spesialitet og har en fartstid allerede fra 1997.
Som danser har Marcus gjort det meste. Opptrådd land og strand rundt om i Norge, vunnet NM i flere runder, deltatt i VM og vært dommer og undervist over store deler av Europa.
Som en av Norges eldste, fortsatt aktive breakere, innehar Marcus stor kunnskap og mye erfaring som gjenspeiles i dansen og i undervisning.
Claúdio Fernandes aka “Comics” er en Oslo-basert Portugisisk danser fra Deep Down Dopeizm. Han stiller også som dommer, og skal holde workshop på lørdag.
Du finner mer informasjon om arrangementet på Lager11.no!