Generalprøve før Nasjonaldagen

Annonse

Marsjøvelse i nydelig kveldssol torsdag. (Foto: Nidarvoll skolemusikkorps)

Tidlig torsdag kveld kunne korpsmusikken høres i gatene da Nidarvoll skolemusikkorps var ute på marsjøvelse i kveldssola. Med kun noen få dager igjen til 17. Mai var det generalprøven som ble gjennomført.

Det skapte god stemning i nabolaget som fikk en forsmak på hva som venter om kun noen dager. Da skal alle gater fylles med korpsmusikk og mange tusen gå i tog. Torsdag kveld var det ypperlige forhold for en siste test før den store dagen.

Selv om korpset har mange fine medlemmer så ønsker de flere hjertelige velkommen på fast basis. Nidarvoll skolemusikkorps har eksistert siden 1957 og korpset hadde sin musikalske debut 17.mai 1958. Med andre ord et tradisjonsrikt korps med lang og god historie. Hvert femte år reiser de på utenlandstur, dette i tillegg til alle opplevelsene som skapes året rundt hvert år i musikkens tegn.