Nardo slo ut Molde av cupen

Målscorer Oskar Nygård (t.v.) og Keeper Sondre Granås godt fornøyd med avansementet etter å ha slått ut Molde (Foto: Henrik H. Olsen)

Av Henrik H. Olsen/Redaksjonen

Nardos G19-lag tok seg videre i NMs 3. runde ved å slå ut Molde på straffesparkkonkurranse.

Under til pause

Kampen startet noe jevnspilt de første 20-25 minuttene. Molde hadde et skudd like over tverrliggeren og Nardo var frempå ved noen anledninger. Etter 35 minutter kombinerer Molde fint og slipper en stikker i bakrom innenfor 16-meteren. Moldespissen avslutter kontrollert og de tar ledelsen 1-0. Det blir også pauseresultatet.

Trippelbytte

Begge lag kommer utpå med ny giv i 2. omgangen. Nardo klarer å etablere et godt spill og etter 55 minutter er det Oskar Nygård som header inn 1-1 på et frispark. Etter 60 minutter gjør Molde et trippelbytte. Nardo blir derfor mer presset bakover i banen og etter et jevnt trykk uten de store sjansene kommer 2-1 scoringen for Molde. Moldeinnbytter går på et godt løp i bakrom og setter ballen i mål. Men Nardo gir ikke opp håpet, men fortsetter å presse på og blir belønnet i det 75. spilleminutt. Nardo får flyttet folk i angrep og et innlegg langs bakken fra siden kommer til Oskar Nygård på rundt 16 meter. Den bredsider han i lengste hjørne og lagene er like langt.

Et presset Nardo

Resten av kampen er det Molde som tar over for alvor og setter press på Nardo som blir trykt bakover, men Nardo klarer desperate å stå imot Moldes press og det ender 2-2 ved fulltid. Inn i ekstraomgangene er Molde så nære  avansement når ballen havner i mål, men dommeren blåser av for offside. Dermed går det over i straffesparkkonkurranse. Etter 3 straffespark hver er det ingen av lagene som har bommet. På Moldes 4. straffe redder Nardos keeper Sondre Granås. Begge lag setter sin neste straffe og stillingen er 4-4 på straffe. Nardo har da matchball på sin siste straffe når Robin Hegglund holder hodet kaldt og sender Nardo videre i cupen på straffespark.