En god start på sesongen

Annonse

I lørdagens byderby hvor Freidig besøkte Utleira Futsal i Eliteserien var det hjemmelaget som endte med nok en komfortabel seier. Sist helg slo Utleira motstanderne fra Vesterålen like komfortabelt, og har dermed fått en god start på sesongen. Nå venter kvalifiseringsspill til Champions League.

To seiere av to mulige

Lørdagens byderby mot Freidig Futsal endte til slutt med komfortable 5-2 for Utleira, etter 2-0 til pause. Hjemmelaget tok ledelsen etter et kremmerhus fra Jonas Wiseth i det 13. spilleminutt, før Magnus Johansen sendte de opp i 2-0 like før pause. I andre omgang økte Oskar Andreassen til 3-0, før Simon Johansen satte 4-0 fra kloss hold. Freidig reduserte til 4-1 rundt halvspilt omgang, mens Sindre Welo økte ledelsen til 5-1 noen minutter senere. Freidig fikk en redusering i overtall på tampen, men det ble aldri spennende. Utleira Futsal står dermed med to seiere av to mulige i sesongåpningen. Neste eliteseriehelg er om to uker, da går turen til Tromsø og Bodø for å møte fjorårets tredje- og andreplass.

Klar for kvalifisering

Med alle usikkerhetsmomentene i forbindelse med de restriksjoner og protokoller som skal følges har det vært noe uklart om det skal gjennomføres kvalifiseringsspill til Champions League for Utleira. Det siste som er kommunisert i denne forbindelse er at kampen skal spilles i Utleirahallen kommende helg.