Nardotrener med ny jobb i FK Haugesund

Annonse

Paul Andre Farstad forlater Nardo til fordel for FK Haugesund. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Paul Andre Farstad forlater Nardo til fordel for FK Haugesund hvor han sammen med klubblegenden Christian Grindheim skal være ansvarlig for rekruttene i klubben. Fra november 2019 har Paul vært hovedtrener for Nardos G19 samt assistent i 2020 sesongen på A-herrer i PostNord-ligaen.

– Paul kom til Nardo FK rett fra studier i England. Fra november 2019 har Paul vært vår hovedtrener på G19 samt assistent i 2020 sesongen på A-herrer i PostNord-ligaen. Paul og teamet har gjort en fantastisk jobb og det er fullt fortjent at han nå får muligheten i en klubb som Haugesund. Nardo FK er stolt over at også trenere tar steget opp og videre etter gode år i klubben, skriver Nardo FK på sine hjemmesider.

Stolt og ydmyk

Selv uttaler Farstad at han er stolt og ydmyk over å bli en del av en profesjonell gruppe spillere og trenere i FKH. Da han besøkte Haugesund tidligere i vår fikk treneren et meget godt inntrykk av opplegget rundt FKH 2 med Christian Grindheim i spissen.

Jeg rakk å se G19 i både trening og kamp, spillerne har noen fantastiske kvaliteter som jeg gleder meg til å jobbe med. Den jobben Henrik C. Clausen og akademitrenerne gjør med ny sportsplan tror jeg vil gagne FKH i lang tid fremover, sier Farstad til fkh.no.

Dette sier Paul om sin tid i Nardo

– Da var min tid i Nardo kommet til veis ende, for denne gang. Det har vært ett og ett halvt år med samhold, utfordringer og læring. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med og lært av mange flinke folk, både på A-laget og G19.

Jeg har blitt veldig glad i alle i og rundt klubben. Dette er en klubb som er på rett vei nå, drevet av engasjement og dugnadsånd. På G19 har vi lagt et godt fundament for læring og utvikling. Der er det en fantastisk gruppe spillere som har et langt liv i fotballen foran seg, forutsatt at de fortsetter å legge ned innsatsen som de har gjort så langt. Som trener har jeg blitt veldig knyttet til spillerne og er ydmyk for at jeg har fått lov å ta så stor del i livet til så mange gode fotballspillere og mennesker.

Samarbeidet har vært veldig godt mellom A Herrer og G19, noe som har bidratt til at flere spillere har tatt steget opp fra G19 til A-laget. Ingenting gleder meg mer enn å se spillere fra egen klubb ta steget opp på A-laget og oppnå sine mål.

Jeg vil rette en stor takk til spillerne, trenerne og alle på kontoret for alt jeg har lært. Det gjør at jeg er godt rustet for det neste steget i min karriere, avslutter Farstad.