Poengdeling i ruskete trøndervær

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Lørdag spilte Nardos A-lag for damer siste hjemmekamp for sesongen, og det var tidvis et skikkelig trøndersk høstvær som slo inn med pøsende regn og merkbare vindkast.

Det var Volda som gjestet Nissekollen denne lørdagen, en kamp som ble spilt midt i barnefotball-cupen som også ble avholdt samme dag. Med rufsete vær var det ikke det helt store oppmøtet på tribunen, men de som var tilstede fikk se et Nardo-lag som gikk opp i ledelsen 1-0 i det niende spilleminutt ved Ida Marie Flønes. Før lagene gikk til pause utlignet gjestene ved Amalie Ervik Røys, og det sto 1-1 til hvilen midtveis.

I den andre omgangen var det Volda som gikk opp i ledelsen i det 67. minutt. Nok en gang var det Ervik Røys som fant veien til nettmaskene. Nardo ga aldri opp, og tre minutt før ordinær tid var spilt var det Sofie Mathisen som utlignet for hjemmelaget. Kampen endte 2-2, og nå gjenstår kun en kamp denne sesongen for damene fra Nissekollen.

Disse elleve startet kampen for Nardo mot Volda. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Kommende lørdag spiller Nardos damer sesongens siste kamp, denne mot Blindheim. Da lagene møttes i juni endte kampen 3-1 i favør Nardo. Så får vi håpe på nok en seier, selv om det ikke redder laget fra å måtte spille i 3. divisjon neste sesong.

Det var et skikkelig drømmetreff for Voldas Amalie Anny Ervik Røys. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)