Fokus på bydelsutvikling

Annonse

 

Med en by i stadig vekst og fortetning av bebyggelsen er det viktig å rette fokus mot hvordan dette påvirker de ulike nærmiljøene. Nardo er intet unntak i denne fortetningen og Nissekollen friområde fremstår som en av få «grønne lunger» som enda er uberørt. Nå inviteres det til Bydelsutviklingsmøte hvor dette området skal debatteres.

Suksesshistorier og politikk

Med et variert program som inneholder innlegg av representanter fra PensjonistPartiet, Høyre,  Nissekollen Barnehager, Nardo og omegn Frivilligsentral og nykårede vinner av TOBBs Bomiljøpris for 2019, Solborg Vel for å nevne noen, så vil det bli rikelig med mulighet til å høre ulike syn på hvordan et område som Nissekollen bør ivaretas. I en slik sak er det mange hensyn å ta, så dette er nok plassen å være for å kunne påvirke dette på et tidlig tidspunkt og i en eventuell prosess videre. Møtet holdes i Nardo FKs klubbhus Onsdag kveld klokken halv åtte og er åpent for alle.