Velspilt generalprøve for A-laget

(Foto: nardoposten.no)

Fredag spilte Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer sin siste treningskamp før sesongen sparkes i gang borte mot Kolstad andre påskedag. I generalprøven var laget påskrudde, og det var tydelig at de er i rute til seriestart.

Turen gikk til M.U.S. Sandskogan Stadion med Stjørdals-Blink på motsatt halvdel av banen da årets siste treningskamp skulle spilles. Nardo var påskrudde som lag fra første minutt av og spilte god fotball den første drøye halve timen av kampen. I denne perioden fikk Nardo hull på byllen, og ledet 0-1 etter en scoring av Daniel Flaathe-Simonsen.

Man ser tydelig at det laget har terpet på sitter både offensivt og defensivt. Nardo har mye ball i denne perioden og god kontroll på kampen. De siste ti minuttene av omgangen faller Nardo litt sammen etter at CSK- og Nardo-gutten Jonas Strand, som gikk til Blink i vinter, scorer i det 35. minutt. Blink scorer nok et mål noen minutter senere og til pause stod det 2 – 1 til hjemmelaget.

I 2. omgang er Nardo solide, akkurat som store deler av 1. omgang. De utligner på straffe ved Pål Even Heggelund og etter målet til 2-2- har Nardo flere gode sjanser og det er mye godt spill både offensivt og defensivt.

Nardo gjør mange bytter i løpet av 2. omgang og mange spillere får vist seg frem og øvd på det Nardo skal være gode på denne sesongen. At Blink scorer på en perfekt slått corner på slutten av kampen og fastsetter resultat til 3-2 legger la nok en liten demper på stemningen, men man kan ikke ta fra spillerne inntrykket av at man er i rute til seriestart.

Trenerteamet sier de vil utnytte de siste øktene som er igjen før seriestart godt, og ser fram til å ønske publikum hjertelig velkommen til første seriekamp i Nissekollen mot Rana FK Søndag 16. april.

Alt i alt ble det en god generalprøve av laget fra Nissekollen.