Trøndersk fotball på lokal-TV

Annonse

 

Det faste panelet består av Stein-Roger Arnøy, Kevin Ingebrigtsen og programleder Erik Arnøy.

Med fokus på bredden i trøndersk fotball produseres det annenhver uke podcast og tilhørende sending på TV Risvollan som tar for seg det som skjer i ligaene under Eliteserien. Med ny aktuell gjest i studio for hver episode får både lytterne og seerne innblikk i den trønderske fotballhverdagen med status på hva som beveger seg blant annet i både OBOS-ligaen, PostNord-ligaen og Toppserien for kvinner.

Opprinnelig en nettportal

Siden 2002 har TrønderFotball eksistert som en egen nettportal hvor fokus på nettopp bredden i trøndersk fotball har blitt presentert. En av de som står bak dette er Kevin Ingebrigtsen, som til daglig jobber som fotballagent i selskapet Stars and Friends. Kevin er bror av den ikke helt ukjente Kåre Ingebrigtsen som blant annet har fortid i Utleira IL som aktiv spiller før han la ut på reisen som både spiller og trener på et høyere nivå.

Podcast ble til TV

Når det i år var ønskelig å utvide konseptet TrønderFotball ved å produsere podcast med samme tema og ulike gjester ble brødrene Erik og Stein-Roger Arnøy som har bakgrunn fra podcasten «Fotbaillklubben» involvert både for produksjon og gjennomføring. I idèmyldringen ble tanken om et samarbeid med TV Risvollan introdusert, og nå har det så langt blitt laget fem episoder som både kan høres på ulike strømmetjenester samt sees på vår lokale TV-stasjon. Det spilles inn ny episode annenhver uke, og innholdet er alltid aktuelt stoff som omhandler det som har skjedd og hva som skal skje i bredden av det trønderske fotballmiljøet. Sendingene blir produsert av TV Risvollan ved deres fasiliteter i driftsbygningen til borettslaget hvor samme kanal har sitt studio, og blir vist på kanalen hver dag unntatt onsdager klokken 19. Dette er tilgjengelig på Telenors kabelnett med kanalvalg 126 og for Get sine kunder på kanal 262. Du finner også alle sendingene på YouTube.

TrønderFotball på YouTube – klikk her!

 

Det faste panelet i TrønderFotball-podcasten med trener for Brann 2, Roger Naustan.

Fast panel

TrønderFotball-podcasten har et fast panel bestående av Stein-Roger Arnøy, Kevin Ingebrigtsen og programleder Erik Arnøy. Med seg i teamet har de fast kameramann i Rajan Kai som også redigerer og produserer TV-sendingen. Med et utvalg av enormt mange aktører innen det trønderske fotballmiljøet inviteres det i hver episode en ny gjest som gir et innblikk i den enkeltes status.

Så langt har både trener for Brann 2 Roger Naustan, OBOS-ligaens toppscorer Mats Lillebo og ikke minst hovedtrener for Stjørdals-Blink Roar Vikvang vært gjest. Sistnevnte er nå aktuell som akademisjef for Rosenborgs SalMar-akademi. I den nyeste episoden prates det litt om den krevende situasjonen for lagene på de nivåene som enda ikke er i gang med sesongen grunnet Covid-19, og Frode Strømsvik som er hovedtrener for Kolstad herrer forteller litt om deres utfordring i denne utsatte sesongen i Norsk Tipping-ligaen.

I den nyeste episoden er trener for Kolstad herrer Frode Strømsvik på besøk.

 

TrønderFotball-panelet med Stjørdals-Blinks Mats Lillebo på besøk.

 

TrønderFotball-podcasten ser du på TV Risvollan hver dag (unntatt onsdag) klokken 19:00!