Fantastisk å berge plassen

Annonse

 

Tidligere Nidelv og Rosenborg-keeper Rasmus Semundseth Sandberg er godt fornøyd etter at Stjørdals-Blink er sikret spill i OBOS-ligaen også i 2022.

På daglig basis går kjøreturen fra Nardo til Stjørdal for Rasmus Semundseth Sandberg. Målvakten som for en liten uke siden kunne puste lettet ut etter at Blink kvalifiserte seg for videre spill i OBOS-ligaen neste sesong.

Rasmus som er 2001-årgang har tidligere spilt for Nidelv før han ble tatt opp i SalMar-akademiet hos Rosenborg. Han står registrert med totalt 62 kamper for RBK både i ungdomsfotball og toppfotball. I mars ble det enighet om en overgang til Stjørdals-Blink hvor han nå har funnet seg godt til rette. Han har tidligere hatt et noe lengre skadeopphold, men virker nå å være tilbake for fullt.

Semundseth Sandberg har kontrakt med Stjørdals-Blink ut sesongen 2023.

Berg- og dalbane

Vi spurte Rasmus hvordan det har vært å berge plassen i OBOS-ligaen, og det råder ikke tvil om at det betyr mye.

– Det har vært helt fantastisk, den siste uka har vært en berg- og dalbane med tanke på at vi tapte mot Hødd i den første kvalifiseringskampen. Og det at vi da klarte å vinne nå sist lørdag har gjort at det er helt fantastisk. Vi har stått med ryggen mot veggen ihvertfall det siste halve året, men vi lyktes til slutt og det er det som teller, forteller han.

Målet for neste sesong er å kunne stå alle kamper for Blink.

– Nå blir det deilig å kunne slappe litt av, klappe seg selv på skuldra og vite at plassen i OBOS er sikret også neste sesong!

Stjørdals-Blink tapte den første kvalifiseringskampen mot Hødd 3-2 på bortebane. Hjemme på M.U.S Stadion Sandskogan holdt Rasmus buret rent, Blink vant 3-0 og sikret dermed plassen i ligaen.

Det ble donut i dobbel forstand etter at Rasmus holdt buret rent i den andre kvalifiseringskampen mot Hødd. (Foto: Line Semundseth)