Nok en viktig seier for Nardo

(Foto: Nardo FK)

Det ble en utrolig viktig, og til slutt en vel fortjent seier for Nardo FKs A-lag for herrer borte mot Byåsen lørdag ettermiddag.

Det var dommer Ivan Djuric fra Utleira IL som var kampleder i oppgjøret som hadde avspark lørdag klokken fem ved Byåsen Arena, også kjent som Dalgård kunstgress.

I en jevnspilt første omgang var det gjestene som gikk opp i føringen i det 24. spilleminutt. Etter et flott fremspill foran mål var det Pål Even Heggelund som fant veien til nettmaskene. 0-1 til Nardo, noe om sto seg inn til pause.

I den andre omgangen hadde Byåsen ervervet seg to gule kort før ti minutter var spilt. Uttelling i målprotokollen fikk de også i det 67. minutt ved Patrick Singstad Johansen, og reduseringen var et faktum. I det 70. minutt var det Nardos tur til å motta advarsel i form av gult kort til Tage Bjørdal Haukeberg. Samme mann skulle også gjøre seg bemerket ti minutter senere da han fikk ballen i rettvendt posisjon og satte inn seiersmålet. Dagens første målscorer for Nardo fikk også gult kort i oppgjøret mot Byåsen, dette i kampens siste spilleminutt.

Med dette beholder Nardo sin foreløpige tredjeplass på tabellen, og øker forspranget til Strindheim som nå ligger fem poeng bak.

Nardo spilte for anledningen i hvite bortedrakter mot de røde fra Byåsen. (Foto: Nardo FK)

Offisiell åpning av arenaen

Lørdag 1. oktober kommer Kolstad på besøk i Nissekollen, og da inviterer Nardo Fotballklubb til offisiell åpning av arenaen etter utbedringen av anlegget. Da vil det bli arrangement som passer både for store og små fra to timer før avspark i kampen som starter klokken to.