Klart for sesongstart i Nissekollen

Annonse

(Foto: Nardo FK/Nora Baglo)

Søndag ettermiddag er det klart for sesongstart for Nardo FKs A-lag for herrer på ny bane, og i ny liga. Innstranda fra Bodø gjester «nye» Nissekollen i serieåpningen.

Med opptil flere negativt ladede omtaler i andre medier den senere tiden er det uansett mye positivt å finne ved at Nardo endelig kan ønske velkommen til kamp i Nissekollen søndag ettermiddag når de nye tribunene uoffisielt innvies. Etter å ha spilt i PostNord-ligaen i ti sesonger er det nå klart for spill i Norsk Tipping-ligaen hvor det vil bli mange flotte lokaloppgjør gjennom sesongen. Forhåpentligvis vil dette også føre til at flere bortesupportere kommer på kamp.

Første motstander denne sesongen er Innstranda fra Nordland, og kampen spilles i Nissekollen søndag klokken 17:00. Med tanke på seriestart i Eliteserien samme dag, og ikke minst det faktum at det er Palmesøndag og inngang til påsken er det ikke ventet det helt store publikumstallet denne søndagen.

Offisiell åpning av det nye anlegget i Nissekollen blir senere i vår.