En utrolig opphenting

(Foto: Nardo FK)

Nardos unge lag i 2.divisjon lå under 0-4 hjemme mot Molde i lørdagens kamp i Nissekollen, og rett etter pause økte gjestene til 0-5.

Da startet en utrolig opphenting av hjemmelaget som reduserte til 1-5 etter 49 minutter, og knappe 20 minutter senere utlignet Sara Norvik til 5-5 med sin tredje scoring for dagen.

Utrolig opphenting av Nardo, men dessverre fikk Molde seiersmålet i sluttminuttene og dermed endte det med 5-6. Tross tapet er dette meget imponerende av det unge hjemmelaget, og i tillegg til Norviks hattrick var det Ida Marie Flønes med to mål.

Tiller vant oppskriftsmessig med 4-0 hjemme mot Blindheim, mens Byåsen tapte med 2-3 hjemme mot Herd. Nå tar 2.divisjon kvinner pause frem til august, skriver nettstedet TrønderFotball.