Utleira til Albania

Annonse

Forrige ukes trekning til Preliminary round i UEFA Futsal Champions League endte med motstandere fra Ungarn, Luxembourg og Albania for Utleira Futsal. KF Tirana er arrangør, og det betyr at turen går til Albanias hovedstad for kamper mot alle de tre andre lagene.

Den norske futsalmesteren fikk spilt kun en kamp i det innledende spillet av turneringen i fjor da det på grunn av koronapandemien ble gjort om fra gruppespill til rene utslagsrunder. Denne kampen tapte Utleira på hjemmebane i Utleirahallen mot nederlandske Hovocubo.

Nå er det altså klart for gruppespill i de innledende kampene, og disse skal spilles i Albanias hovedstad Tirana i perioden 20. – 25. august.

Arrangør av gruppespillet er KF Tirana.

Slik ser gruppen ut:

Haladás VSE (Ungarn, ranking 28)
FC Differdange 03 Futsal (Luxemburg, ranking 34)
KF Tirana (Albania, ranking 43)
Utleira (Norge, ranking 47)