Over og ut for denne sesongen

Annonse

Med fem runder igjen å spille av årets Eliteserie i futsal har Norges Fotballforbund nå avgjort at resten av sesongen avlyses når bare fem kamper gjenstår for Utleira som topper tabellen suverent foran andreplassen, som også er et trøndersk lag. Seriespillet har vært på vent en periode, men nå skal avgjørelsen være tatt.

Trøndersk i toppen

Etter at Utleira har spilt ni kamper har de vunnet seks og spilt tre uavgjorte. Med suverene 21 poeng etter de ni første lå de så langt syv poeng foran byrival Freidig på andreplass. Hakk i hæl fulgte Sjarmtrollan fra Tromsø på en tredjeplass bare ett poeng bak. Nå er altså resten av seriespillet avblåst, og situasjonen avklart. Det var avisa Nidaros som først omtalte saken mandag.

 

 

Ikke offentliggjort

Så langt er ikke avlysningen av sesongspillet annonsert fra Norges Fotballforbund sin side, og vi kommer tilbake til saken så snart de har gjort sin uttalelse.

 

Et jublende Utleira Futsal etter å ha blitt tildelt medaljer og pokal etter at fjorårets tittel var sikret. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)