Karantene etter besøk i hallen

Annonse

Alle som var i Utleirahallen tirsdag 16. februar mellom kl 08.00 og 10.00 er satt i karantene, og det samme gjelder deres familiemedlemmer. Slik lød meldingen Utleira IL publiserte på sin egen Facebook-side mandag formiddag. 

I tillegg til besøkende fra Trondheim Idrettsungdomsskole, gjelder dette ansatt i Utleira IL og renholdspersonell fra NRS. Hoeggen skole var ikke i hallen denne dagen og treningsstudio var stengt. Hallen ble fogget tirsdag formiddag, så de som besøkte hallen tirsdag ettermiddag er ikke satt i karantene.

Alle som var i hallen tirsdag 16. februar skal ta test, men det er bare de som var der mellom klokka 08.00 og 10.00 som er satt i karantene frem til negativt testresultat, ifølge klubbens uttalelser i sosiale medier.

 

Les også denne – «Ble seriemester etter seriespillet ble stanset»