Spiller årets siste hjemmekamp til helga

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Med god flyt forrige helg ble det nedtur mot RBK2 i damenes 2. divisjon avdeling 5 mandag. Kommende helg spiller Nardos A-lag for damer sesongens siste seriekamp på hjemmebane, og motstander er Volda.

Mandag spilte laget en god første omgang mot RBK Kvinners 2. lag, men det holdt dessverre ikke lengre enn 53 minutter. Med et taktskifte fra hjemmelaget i den andre omgangen ble det ikke til å stå i mot, og kampen endte med tap på Koteng Arena med sifrene 4-0.

Kommende lørdag spiller Nardos A-lag for damer sesongens siste seriekamp på hjemmebane. Dette skjer samme dag som avviklingen av SMN-cup for barn i alderen 6-12 år. Dette kan bety mange mennesker på tribunen, og god stemning når Volda kommer på besøk. Avspark er klokken 13.