Nytt år, ny quiz

Annonse

(Foto: Lager11)

Med ett nytt år godt i gang er det også klart for ny sesong med quiz ved Lager 11 på Sluppen. «The big international quiz» arrangeres siste torsdagen hver måned frem til og med mai.

Quizen ved Lager 11 har blitt et populært møtested for mange den siste torsdagen hver måned, og mange quiz-lag har etterhvert blitt etablert. Nå er det klart for en ny sesong, og om du vil være med bare en gang så er det fullt mulig. Men her er det fort gjort å bli bitt av basillen, så oppfordringen må være å sette sammen et godt og allsidig lag sånn at du er rigget for våren! Det deles ut premier hver gang, men etter siste runde i mai så kåres også en sammenlagtvinner.

Med engelsktalende vert for arrangementet er den som tittelen sier internasjonal.

Den siste torsdagen i januar kommer det altså i gang en ny sesong med quiz på Sluppen!