En ny spennende versjon av historien

Annonse

På Sluppen inviteres det nå til familieforestillingen «Ms. Scrooge». Historien er basert på «Et juleeventyr» av Charles Dickens, en kjent og kjær forestilling for mange. Lager11 i samarbeid med Bizarra Produksjoner presenterer i år en ny, spennende versjon av historien med en kvinnelig Scrooge i hovedrollen.

Med et budskap

«Ms. Scrooge» handler om farene ved å erstatte medmenneskelighet med grådighet, og er en fantastisk og spennende historie som rommer både dramatikk, mye grøss og gru og et budskap som vi alle trenger å repetere. Historien er basert på «Et juleeventyr» av Charles Dickens, en kjent og kjær forestilling for mange. Ved denne oppsetningen av forestillingen presenterer en ny, spennende versjon av historien med en kvinnelig Scrooge i hovedrollen.

Et rikt skuespillerensemble

Forestillingen produseres av Lager11 i samarbeid med Bizarra Produksjoner med støtte fra Trondheim Kommune og Trøndelag fylkeskommune. Coby Omvlee fra Teater Fusentast spiller hovedrollen, og troppen består av en rekke barn, unge og voksne som er med på å skape denne historien på Lager11. Disse bidrar til at scenen blir befolket av et rikt skuespillerensemble – som må til for å fortelle denne historien.  

For mer info – klikk her!